Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!

Το καινούριο blog θα είναι κλειστό και θα περιλαμβάνει άρθρα, διδακτικές καταστάσεις και οργανωμένες δραστηριότητες, παρατηρήσεις και καταγραφές συμπεριφορών των παιδιών στα νηπιαγωγεία. Ακόμα σημειώσεις για τη Μνήμη, την Αντίληψη, τη Συμβολική λειτουργία (νοητική εικόνα, παιχνίδι, γλώσσα, ιχνογράφημα και εκ των υστέρων μίμηση), την Φαντασία, τις νοητικές ικανότητες και ατέλειες των νηπίων, σκέψεις για τα νήπια που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς.
Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα μπορέσω να το δημοσιοποιήσω.
Προς το παρόν το blog χρησιμοποιείται από μένα ως ακόμα ένας χώρος αποθήκευσης πληροφοριών και γνώσεων.

5 σχόλια:

Άρτεμις είπε...

Πω αυτό θα πρέπει να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!Μπράβο σου για το μεράκι.Δυστυχώς εκλείπει.Εύχομαι να υπάρξει μια νέα γενιά εκπαιδευτικών που θα αγαπούν πραγματικα αυτό που κάνουν και δεν θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι.Γιατί ας μην γελιόμαστε-για όλα τα άλλα(υποχρηματοδότηση,έλλειψη κτηρίων ή ακατάλληλες αίθουσες κλπ κλπ) φταίει το σύστημα(εκπαιδευτικό και μη) για αυτά όμως φταίνε κι οι "εκπαιδευτικοί"..

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο, Άρτεμη.Έχω βαρεθεί να ακούω για όλα αυτά!Το ξέρουμε πως ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά με τα θέματα της εκπαίδευσης.Να σου πω την μεγάλη αλήθεια πως ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ με ανακουφίζει!!!Μόνο το μεράκι και το πάθος θα διασώζει κάτι από την αξιοπρέπεια των παιδαγωγών-νηπιαγωγών.
Σε χαιρετώ!

Ιωαννα είπε...

Το μεράκι και το Πάθος μερικων ονειροπόλων σαν και σενα τραβάει αυτή τη ζωή λίγο πιο κάτω .


Με Βυσινο και νερατζι να παει μπροστα κι αυτη η γωνια .


Σε φιλω

Μίκα Παντελέων είπε...

Καλημέρα συνάδερφε από τη Θεσσαλονίκη!Σ΄ευχαριστώ για το σχόλιό σου.Όταν τελειώσει η εκπαίδευση επιμορφωτών Β΄Επιπέδου θα οργανωθούμε καλύτερα...

*Φαντομάς. είπε...

μεράκι και όρεξη!αναζητείται..
θεωρώ ήρωες τους εκπαιδευτικούς και τους γιατρούς!απλά ασκούν λειτούργημα..όταν είναι τίμιοι και άνθρωποι!